Elég megálmodnia – Avagy miért bízza a tervezést és a kivitelezést egy cégre?

Álma egy családi ház? Eldöntötte, hogy építkezésbe fog? Remek! Akkor, tudja, mi a következő lépés? Nem, nem egy tervező felkeresése és nem is a telekvadászat! Nulladik lépésként inkább kérjen kötelezettségektől mentes konzultációs időpontot a Regio General Építőipari Kft. kollégájához mielőbb. Előrelátása többszörösen is megtérül, elmondjuk, miért!

Belekezdeni az otthonteremtésbe komplikáltnak tűnhet, de nem kell így lennie. Közel 700 családi ház megépítése után pontosan tudjuk, hogyan készülhet el álmai téglaháza kompromisszumok nélkül, mégis stresszmentesen, gördülékenyen.

Az első és egyben legfontosabb szabály: kivitelező nélkül nem szabad házat tervezni. Több olyan ügyfelünk van, aki kész tervvel érkezik hozzánk, és sajnos csak későn szembesül vele, hogy az alaprajzon látható ingatlan költséghatékony módon szinte kivitelezhetetlen. Éppen ezért van szükség a tervező és kivitelező jól átgondolt, valamint összehangolt munkájára ahhoz, hogy az épülő családi ház tetszetős ár-érték arányt tarthasson, és a megbízó a legjobb minőséget kapja a pénzéért.

Ebből következik, hogy profi és tapasztalt építészmérnökeink egyedi igényéhez alkalmazkodva, mégis költséghatékony lehetőségeket mérlegelve tudják véglegesíteni elképzelését, és segítenek megtalálni a legkényelmesebb megoldásokat. Mérnökeink úgy készítik el új családi háza tervdokumentációját, hogy annak minden millimétere gazdaságosan megépíthető és hosszú távon fenntartható is lesz.

Kiemelten kezeljük az energiahatékonyságra irányuló kéréseket. A fenntartható családi házakat kiemelkedő hőszigeteléssel, 3 rétegű homlokzati nyílászárókkal, illetve jó hatásfokú fűtési rendszerrel látjuk el.

Ha belegondolunk, kiderül: ebben a kezdetektől fogva összehangolt folyamatban az a legjobb, hogy míg az építkezése egy kézben tartva és megállás nélkül halad, Ön még milliókat is spórolhat. Nincsenek áttervezési vagy rejtett költségek, sem megvalósíthatatlan ötletek.

Tervezőink elképzelései alapján úgy készítik el háza rétegrenddel és anyagmegjelöléssel ellátott tervrajzait, hogy azt a kipróbált és megbízható kivitelezők óramű pontossággal, a legideálisabb anyagok felhasználásával tudják a végső formába önteni. Nyugodt lehet afelől, hogy mire költi a pénzét, hiszen tőlünk mindenről részletes tájékoztatást kap.

A mai technológia pedig lehetővé teszi, hogy virtuálisan felépítsük, ami a valóságban még nem létezik. Ennek hála, így már a tervezési szakaszban könnyedén átláthatóvá válik minden álma, és egyszerűbben kiválaszthatja az épülethez illő színezést vagy a megfelelő nyílászárókat is.

Ugye milyen egyszerű? Ha a fentiek alapján vág bele az építkezésbe, tudatossága többszörösen is megtérül. Előrelátása mind a költségvetésben, mind a kiszámíthatóságban, használhatóságban, papírmunkában, gazdaságos kivitelezhetőségben és üzemeltethetőségben egyaránt megmutatkozik majd.

Díjmentes segítség

Ne keseredjen el akkor sem, ha már most kész háztervei vannak, de nem talál olyan kivitelezőt, aki elfogadható áron megépítené a papíron szereplő ingatlant! Jöjjön el irodánkba, és díjmentesen áttervezzük a kész koncepciót egy Önt tökéletesen kiszolgáló otthonra, melynek megépítése jól optimalizált, így pedig költséghatékony és megfizethető. Ha pedig ezek ellenére is 100 százalékig ragaszkodik már meglévő terveihez, akkor is érdemes egyeztetnünk a részletekről, mi megtaláljuk a tökéletes megoldást.

Ha Önnek is fontos, hogy az építkezést profikra bízza, keressen fel bennünket! Kérjen kötelezettségektől mentes konzultációs időpontot!

Időpontot kérek

 

Kapcsolat

A Regio General Építőipari Kft. számos vidéki CSOK-kal épített otthon tervezésének és kivitelezésének a tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére!

  • Tervezés
  • Teljes körű generálkivitelezés
  • Hitelügyintézés/biztosítás
  • Költségvetés készítés
  • Felelős műszaki vezetés
  • Hivatali ügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány készítés

Keressen minket bizalommal!