Cégünkről

A Regio General Kft. vezetői nagy gyakorlati tapasztalattal bíró mérnökemberek, akik megbízható szakembergárdát gyűjtöttek maguk köré, továbbá felelősségteljes, lojális alvállalkozói hálózatot alakítottak ki, így nyújtva magas minőséget, mégis megfizethető áron.

A székesfehérvári székhelyű vállalkozás képes a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig minden munkafolyamatot elvégezni, de kész tervek esetén csupán a kivitelezési munkálatokat is vállalják.

Folyamatos fejlődés, innováció

A kezdeti lakásfelújításokat és kisebb családi ház kivitelezéseket napjainkra tőkeerős vállalkozást kívánó, széles körű szolgáltatások (tervezés, engedélyezési eljárás lebonyolítása, generálkivitelezés, hitelügyintézés stb.) váltották fel. Saját telephellyel, irodával, munkagépekkel és megbízható szakembergárdával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az egyéni családi házépítés mellett ingatlanberuházás keretében iker jellegű családi ház kivitelezést is folytatunk.

Fontosnak tartjuk, hogy nemcsak az ügyfelek, de a társ -és partnerszervezetek felé is aktív a kommunikációnk. Ennek egyik legfőbb záloga, folyamatosan fejlesztett informatikai hátterünk, melynek keretei között létrehoztuk frissülő fotógalériánkat. A minőséget nemcsak cégünk műszaki vezetői, hanem a beszállító partnerek szigorú követelményrendszere is garantálja ügyfeleink részére.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.

Kérdése van?

Személyes megkeresés esetén:
8000 Székesfehérvár, Fiskális út 59. szám alatt érhet el minket.

Irányuljon az bármely olyan megoldandó műszaki problémájára, amelynek megoldásában segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámon:

+36 20 802 1108